Zöldborsó püré szendvicshez

Zöldborsó püré szendvicshez

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • Hozzávalók:
  • 500 g zöldborsó (ha még nincs szezonja, megfelelő a mirelit is)
  • 1 csokor petrus
  • 50 g reszelt parmezán (esetleg edami, vagy gouda)
  • 80 g mozzarella
  • 4 evőkanál olívaolaj vagy ghí
  • 1 citrom leve
  • só, bors
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 4 szelet kenyér

Az olívaolajon pároljuk meg a zöldborsót.

Ízesítsük sóval, borssal, és a citrom levével.

Pürésítsük a zöldborsót.

Aprítsuk fel a petrezselymet és keverjük hozzá a püréhez és a reszelt sajtot is.

Pirítsuk meg a kenyereket.

Dörzsöljük át a fokhagymával.

Halmozzuk rá a zöldborsót.

Tépkedjük a tetejére a mozzarellát.

 

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..