Zöld minestrone leves

Zöld minestrone leves

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 3 sárgarépa
  • 2 szárzeller
  • 3 fehérrépa
  • 1 kis karalábé
  • 1 fél cukkini
  • 1 krumpli
  • 1 közepes vöröshagyma
  • 3 gerezd fokhagyma
  • negyed cikk kelkáposzta
  • 3 karfiolrózsa
  • 7 brokkolirózsa
  • 1 ág rozmaring
  • 7-9 levél bazsalikom
  • 3 zsályalevél
  • egy evőkanál ghí

Minden zöldséget aprítsuk közel egyforma darabokra.

Brokkolit és a karfiolt szedjük rózsáira.

Hevítsük fel a ghít, dobjuk rá a vöröshagymát, a sárga- és fehérrépát. Ha újra forró, dobjuk rá a zellert és a krumplit. Ha újra forró, mehet bele a karalábé, a cukkini és a fokhagyma is.

Szórjuk meg a friss fűszerekkel, sózzuk, borsozzuk.

Öntsük fel annyi vízzel, ami bőven ellepi. Lassan főzzük 15-20 percig.

Dobjuk bele a karfiol- és brokkoli rózsákat, és a kelkáposztát.

5 perc után elzárjuk a gázt.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..