Tökmagkrém

Tökmagkrém

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 150 g tökmag
  • 1 gerezd fokhagyma
  • só ízlés szerint
  • olívaolaj, kb. fél-egy deci

A tökmagot pirítsuk meg száraz serpenyőben, állandóan kevergetve. Vigyázzunk, nagyon hamar megég, akkor nagyon keserű lesz. Daráljuk le a tökmagot. Mehet bele a szétnyomott fokhagyma, a só, és annyi olíva, hogy jó krémes állagú legyen.

Egyéni ízlés szerint kell az olívát is adagolni.

 

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..