Spenótos lepény

Spenótos lepény

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 4 tojáslepény
  • 250 g spenót
  • 2 evőkanál ghí
  • 150 g sajt (legjobb vegyesen, 50 g füstölt, 100 egyéb – gouda, edami, trappista)
  • 1 gerezd fokhagyma
  • csipet szerecsendió
  • só, bors

Süssünk 4 tojáslepényt.

A két evőkanál ghín pároljuk meg kissé a spenótot, tegyük bele a fokhagymát, fűszerezzük sóval, borssal, szerecsendióval.

A sajtokat reszeljük le.

A tojáslepényeket töltsük meg a spenóttal, tekerjük fel.

Tegyük vékonyan kikent tepsibe.

Szórjuk meg a reszelt sajttal.

Süssük szép pirosra 180 fokos sütőben.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..