Spenót-krém

Spenót-krém

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 1,5 dl sűrű görög joghurt
  • 500 g friss spenót
  • 100 g pirított dió durvára vágva
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál ghí
  • 4 evőkanál friss koriander zöld
  • só, bors ízlés szerint

A ghín fonnyasszuk meg a spenótot. Ha kihűlt, csepegtessük le, és nyomkodjuk is ki.

Keverjünk mindent össze, és tegyük hűtőbe 1-2 órára, hogy az ízek összeérjenek.

Tálaljuk friss kenyérrel, pirítóssal, lepénykenyérrel.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..