Sárgarépa krém picit másképpen

Sárgarépa krém picit másképpen

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 3-4 sárgarépa
  • 1 közepes krumpli
  • 1 közepes fej hagyma
  • 1 evőkanál ghí

A hagymát kis kockákra vágjuk, elkezdjük pirítani, majd hozzádobjuk a sárgarépákat is, majd a felkockázott krumplit is. Kevés vízzel puhára pároljuk. Ízesítjük sóval, pici borssal, őrölt római köménnyel, és leturmixoljuk. A főzővízzel be tudjuk állítani a krém sűrűségét.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..