Saláta-leves húsosan

Saláta-leves húsosan

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 3 fej saláta
  • 3 gerezd fokhagyma
  • 100 kockázott húsos szalonna
  • só, őrölt fehér bors,
  • zöldség alaplé
  • 1 dl tejszín
  • levesbetét ízlés szerint

Pirítsuk meg a felkockázott húsos szalonnát, félidőben reszeljük, vagy nyomjuk hozzá a fokhagymát. Kevergessük egy kicsit, öntsük bele a tejszínt, majd engedjük fel az alaplével, amilyen sűrű levest szeretnénk.

Ha felforrt a tejszínes lé, dobjuk bele a laskára vágott salátát, ízesítsük sóval, borssal, várjuk meg, amíg felforr, majd zárjuk el a lángot.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..