Rozmaringos só

Rozmaringos só

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 3 ág friss rozmaring
  • 1 citrom reszelt héja
  • 100 g só

A rozmaring levélkéit a reszelt citromhéjjal együtt mozsárban összetörjük, összekeverjük a sóval és egy éjszakára szikkadni hagyjuk, majd jól záródó üvegbe tesszük.

Készíthetjük úgy is hogy a sót egy vastag falú serpenyőben felmelegítjük, és a meleg sóhoz keverjük a fűszernövényeket. Így még jobban kiadják aromájukat. A lényeg, hogy jól záródó üvegben tároljuk.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..