Rozmaringos krumpli

Rozmaringos krumpli

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 1 kiló héjában főtt burgonya
  • 5 dl tejföl
  • 10 dkg reszelt sajt, mehet bele füstölt sajt is
  • 2 ág rozmaring
  • 3 tojás
  • kevés vaj a tepsi kikenéséhez

A krumplit héjában megfőzzük és felkarikázzuk.

A tepsit a vajjal vékonyan kikenjük (vagy kevés olivát teszünk bele).

A krumplikarikákat sorban lerakjuk.

A tejfölbe keverjük a durvára vágott rozmaringot, a tojást, sót és összekeverjük.

Ráöntjük a krumplira és megszórjuk a reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben kb. 190 fokon 15 percig, a sajt pirulásáig sütjük.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..