Rozmaringos barack

Rozmaringos barack

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 6 db őszibarack
  • 3-5 dkg vaj
  • 1 ág rozmaring
  • só – opcionálisan

Az őszibarackokat félbevágjuk, a magot eltávolítjuk.

Tepsibe rendezzük, a vágott feléükkel felfelé.

A vajat kikeverjük a finomra vágott rozmaringgal, ha szeretnénk, megsózhatjuk.

Minden barackot megkenünk a vajjal.

Forró sütőben megsütjük, szinte csak addig, amíg a gyümölcs picit megkaramellizálódik.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..