Parmezános kruton

Parmezános kruton

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 4-5 szelet maradék szikkadt kovászos kenyér
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 kávéskanálnyi morzsolt oregano
  • 3 evőkanálnyi reszelt parmezán
  • só, bors

Vágjuk kockákra a kenyeret.

Egy tálba locsoljuk az olajat, tegyük bele az oregánót, sót, pár tekerésnyi borsot.

Szórjuk bele a kenyérkockákat és a reszelt parmezánt.

Terítsük szét egy sütőpapírral bélelt tepsiben, és süssük 180 fokon. Kb. 5-7 perc múlva keverjük át, hogy minden oldaluk megpiruljon, és süssük ropogósra.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..