Nyers gyümölcsleves

Nyers gyümölcsleves

Ha tetszett a cikk osszd meg!

Hozzávalók:

  • 500 g gyümölcs
  • 3 evőkanál cukor (ha nagyon fanyar a gyümölcs, lehet több is – ízlés szerint)
  • csipet só
  • 3 dl joghurt
  • víz ízlés szerint

A gyümölcsöket mossuk meg, magozzuk ki. Ha nagyobb, daraboljuk fel. Tegyünk félre egy maréknyit a tálaláshoz.

A gyümölcs nagyját tegyük egy tálba, cukrozzuk meg, hagyjuk állni 15 percet.

Tegyük rá a joghurtot, és a csipet sót, majd turmixoljuk össze.

Ásványvízzel állítsuk be a leves sűrűségét, majd dobjuk bele a félretett gyümölcsöket is.

Tálalhatjuk tejszínhabbal is.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..