Moszkauer

Hozzávaló 20-25 db hoz:
150 g dióbél
100 g cukor
100 g étcsokoládé
20 g liszt
50 g vaj
1 dl habtejszín
Egy marék kandírozott narancshéj pár csepp étolaj.
A sütőlap lekenéséhez 1-2 evőkanál olvasztott vaj.
A diót és a kandírozott narancshéjat vágjuk apróra.
Tegyük egy lábasba, majd a vajjal, a cukorral és a tejszínnel együtt összeforraljuk.
Ha kész, lehúzzuk a tűzről és hozzákeverjük a lisztet.
Sütőpapírral béleljünk ki 2 tepsit és vékonyan kenjük meg olvasztott vajjal.
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra.
A masszából kiskanálnyi adagokat kanalazzunk a tepsire, majd picit a kanál lapjával ellapogatjuk, vagy ujjunkkal picit lenyomjuk.
Előmelegített sütőben, 180 fokon kb.10-12 percig sütjük, az a jó, ha a szélein kezd már aranybarnává válni.
Olvasszuk össze a csokit a vajjal, vagy olajjal és csorgassuk rá a sütie.