Mézes-mustáros pác grillezéshez

Mézes-mustáros pác grillezéshez

Ha tetszett a cikk osszd meg!

Hozzávalók:

4 evőkanál mustár

2 evőkanál magos mustár

6 evőkanál méz

1 citrom leve

1 csésze olaj

fűszerek ízlés szerint:

zúzott fokhagyma, vagy 1 teáskanálnyi fokhagyma-granulátum

fél mokkáskanálnyi szerecsendió

fél mokkáskanálnyi őrölt bors

 

lehet még variálni:

kevés cayenne-bors

citrom-bors hozzáadásával.

 

Ez a mennyiség kb. egy kiló hús pácolásához elég.

Sót csak a sütés előtt adjunk a keverékhez.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .