Medvehagymás pesto

Medvehagymás pesto

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 2 csokor medvehagyma
  • 50 g fenyőmag
  • 50 g reszelt parmezán
  • 100 ml olívaolaj
  • só, bors ízlés szerint

Száraz serpenyőben pirítsuk meg a fenyőmagot, vigyázva, nehogy megégjen!

Pürésítsük az olívaolajjal együtt a medvehagymát.

Sózzuk, borsozzuk ízlés szerint.

Töltsük kis üvegekbe.

Hűtőben sokáig eltartható – ennek ellenére érdemes kisebb üvegeket használni, esetenként egy vékony réteg olívaolajjal a maradék pestót lezárni.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..