Karfiol-ropogós

Karfiol-ropogós

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 500 g karfiol
  • 2 tojás
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 3 közepes szelet kovászos kenyér
  • snidling és mustár ízlés szerint (1-1 evőkanálnyi)
  • bors
  • olaj a sütéshez

Késes aprítóba tegyük a karfiolt, a fokhagymát a széttépkedett kenyérszeleteket, és aprítsuk össze.

Üssük bele a tojást, adjuk hozzá a további fűszereket ízlés szerint.

Forrósítsuk fel az olajat, majd evőkanállal adagolva, tegyünk kupacokat az olajba, és egy picit nyomjuk le.

Süssük aranybarnára mindkét oldalát, szedjük papírtörlőre.

Készítsünk mellé mártogatóst, vagy adjuk főzelékhez feltétként, vagy akár sültek mellé köretnek.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .