Kapros-kecskesajtos cukkinikrém

Kapros-kecskesajtos cukkinikrém

Ha tetszett a cikk osszd meg!

200 g cukkini
2 száj újhagyma
50 g kecskesajt
2 evőkanál olívaolaj
1 evőkanál friss kapor

Vágjuk kis kockákra a cukkinit.
Hevítsük fel az olajat, dobjuk bele a felkarikázott újhagymát, futtassuk meg rajta.
Dobjuk rá a cukkinit is, sózzuk és pároljuk meg – nagyon hamar kész, kb. 5-6 perc.
Ha langyosra hűlt, morzsoljuk bele a sajtot, a kaprot, és turmixoljuk le.
Ha szükséges, tegyünk még hozzá egy kevés olajat.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..