Juhtúrós burszen

Juhtúrós burszen

Ha tetszett a cikk osszd meg!

500 g juhtúró

150 g vaj

1 evőkanál mustár

1 fej közepes vöröshagyma

pár szál kapor – elhagyható

15 szem kapribogyó

3-5 evőkanál sör

A vöröshagymát és a kapribogyókat aprítsuk nagyon finomra, vagy a vöröshagymát reszeljük le.

A kaprot aprítsuk fel.

A juhtúrót, vajat, mustár a sörrel együtt keverjük habosra. Annyi sört adagoljunk hozzá, hogy kellemesen kenhető legyen az állaga.

Keverjük a krémhez az aprított vöröshagymát és kapribogyót.

Sózni nem kell, mert a kapribogyó és a juhtúró is sós.

Amennyiben nem szeretjük a juhtúró markáns ízét, negyed kiló juhtúróhoz tegyünk negyed kiló túrót, vagy ordát.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .