Hideg uborkaleves

Hideg uborkaleves

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 7 gyalult salátauborka (vagy 3 kígyóuborka)
  • 2 deci tejföl vagy joghurt
  • 1 gerezd fokhagyma
  • 1 csokor kapor
  • 1 evőkanál citromlé – ízlés szerint
  • só, fehér bors
  • víz

Az uborkákat gyaluljuk le, dobjuk bele a fokhagymát, majd kevés víz hozzáadásával turmixoljuk le.

Ízesítsük a sóval, fehér borssal, aprított kaporral.

Keverjük hozzá a joghurtot, vagy a tejfölt.

Ha szükségét érezzük, savanyítsuk egy kis citromlével.

Annyi vizet adjunk hozzá, amilyen sűrűre szeretnénk a levest.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..