Fűszeres-tejszínes szilvamártás

Fűszeres-tejszínes szilvamártás

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 1 üveg szilvabefőtt megfelelő méretűre vágva
  • 200 ml zsíros főzőtejszín (20 %-os)
  • 1 kávéskanálnyi mézeskalács fűszerkeverék
  • csipet só
  • 1 teáskanálnyi étkezési keményítő

Két-három evőkanálnyi tejszínbe keverjük bele az étkezési keményítőt, a fűszerkeveréket és a sót, majd tegyük hozzá a többi tejszínt.

Keverjük hozzá a befőtt levét, és forraljuk fel. Addig főzzük takarékon, amíg kellően besűrűsödik.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .