Füstös kenyérmorzsa

Füstös kenyérmorzsa

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 3-5 szelet szikkadt kovászos kenyérből morzsa
  • 2 evőkanál olívaolaj
  • 1 teáskanálnyi őrölt füstölt pirospaprika
  • 1 mokkáskanálnyi kakukkfű
  • só, bors

A szikkadt kenyérből készítsünk aprítóval morzsát.

Keverjük össze az olívaolajjal, fűszerezzük a füstölt pirospaprikával, a kakukkfűvel, sóval és borssal.

Terítsük szét sütőpapíron, és süssük kb. negyed óráig, amíg aranyszínű nem lesz. Kb. félidőben  keverjük át.

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..