Forró csoki

Forró csoki

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 150 ml tejszín
  • 100 ml tej
  • 50 g csoki + egy kevés reszelék a tetejére
  • 1 teáskanálnyi cukor, vagy cukorszirup
  • 1 csipet fahéj
  • 1 késhegynyi só

A tej és tejszín keverékét forraljuk fel.

Tegyük bele a cukrot, vagy cukorszirupot.

Fűszerezzük ízlésünk szerint fahéjjal.

Ízlés szerint tehetünk bele még egy csipet chiliport is, vagy egy kevés narancsreszeléket.

Tehetünk még hozzá egy csepp mandula-olajat.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .