Citromos-petrezselymes vaj

Citromos-petrezselymes vaj

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 100 g vaj
  • 1 citrom héja
  • fél citrom leve
  • 1 nagy csokor petrezselyem

Vajat habosra keverjük a citrom héjával és a citrom levével.

Hozzáadjuk a finomra vágott petrezselymet.

Csak akkor sózzuk, ha rögtön fogyasztjuk.

Különösen a halak, és a csirke szereti.

Fagyasztása, formázása hasonló a sima fűszeres vajhoz.

Ez a variáció készíthető snidlinggel is.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..