Citromfű-méz

Citromfű-méz

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 2 dl méz – legjobb az akácméz
  • 3 evőkanál szárított citromfű

A mézbe keverjük bele a szárított citromfüvet.

Nagyon fontos, hogy teljesen száraz legyen, mert a friss citromfű romlásnak indulhat.

7 napig hagyjuk állni, minden nap rázzuk meg, vagy keverjük fel a mézet.

A 7. napon szűrjük le, de a mézes citromfüvet ne dobjuk ki, készítsünk belőle teát, vagy limonádét.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..