Birsalmás-hagyma lekvár

Birsalmás-hagyma lekvár

Ha tetszett a cikk osszd meg!

  • 2 fej vöröshagyma
  • 200 g birsalmasajt
  • 1 teáskanálnyi almaecet
  • 1 mokkáskanál só
  • 1 evőkanál ghí

Vágjuk a vöröshagymát vékony karikákra.

A birsalmasajtot is vágjuk fel kockákra.

Melegítsük fel a ghít, karamellizáljuk meg rajta a vöröshagymát.

Adjuk hozzá a birsalmasajtot.

Sózzuk meg.

Locsoljuk rá az almaecetet.

Öntsük fel vízzel, és forraljuk össze lekvár sűrűségűre.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..