Almás-fahéjas krumpligombóc

Almás-fahéjas krumpligombóc

Ha tetszett a cikk osszd meg!

Hozzávalók:

  • krumplis-nudli kb. 1000 g

ragu hozzávalói:

  • 2 darab alma
  • 50 g dió
  • 20 g vaj
  • 2 ek méz
  • 1 kávéskanál őrölt fahéj vagy egy mokkáskanálnyi őrölt mézeskalács fűszerkeverék
  • csipet só

Vágjuk fel az almákat apró kockákra.

A diót sodrófával törjük darabosra.

Olvasszuk fel a vajat, és pároljuk meg az almakockákat, majd a diót is dobjuk bele.

Ízesítsük csipet sóval, a fahéjjal, vagy a mézeskalács fűszerkeverékkel.

Ha az almák megpuhultak, zárjuk el a lángot, majd egy-két perc múlva keverjük bele a mézet.

 

Ha tetszett a cikk osszd meg!



Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..